Anton

Gipsy Witch Black Nikita

Min elskede, dejlige hund Antonia – kaldet Anton – er her ikke mere. Den 11. november 2011 måtte jeg tage den svære beslutning at lade hende aflive 14 år gammel.

Anton var min allerbedste ven igennem 14 år, så det var hårdt at skulle sige farvel. Jeg savner hende frygteligt, og hun er i mine tanker hver dag.

Anton var en lidt usikker hund, så for at styrke hendes selvtillid, begyndte jeg at gå til agility med hende i en alder af 3-4 år. Bedre sent end aldrig, for det viste sig, at agility gjorde hende godt, og hun udviklede dig oveni købet til at blive en rigtig dygtig agilityhund. Hun blev både Dansk Agility Champion og Danmarksmester i agility for hold. Agility blev vores ”sport” i mange, mange år – helt frem til Anton var 12½ år.

Det var ikke kun agility, at Anton var dygtig til. Anton elskede også at lege med Nina Ottesens aktiveringslegetøj. Hun blev så ivrig og glad, når der skulle leges, og hun kunne næsten ikke vente til, det blev hendes tur.

Anton var ”sliksyg”. Når jeg gik ud i køkkenet, fulgte hun med i håb om, at der faldt noget af. Det gjorde der som regel altid, for hvem kunne stå for Anton, som dansede rundt for at opnå et stykke ”slik”.

Når jeg kom hjem fra arbejde, blev jeg altid mødt af en jublende glad Anton. Hun sprang op ad mig og tog gerne forsigtigt mine fingre ind i sin mund. Det var hendes måde at sige god dag på. Det var altid så dejligt at komme hjem til en glad Anton.

Anton kunne se TV. Selv det mindste lille dyr kunne hun se på skærmen. Hun hoppede op og duttede dyret med sin snude. Og var det et særligt spændende dyr, fik det lige et vov med på vejen.

Ja, jeg kunne blive ved med at fortælle om min elskede Anton……

Kære Anton – mange, mange tak for 14 pragtfulde år sammen. Jeg håber, du har det godt oppe i hundehimlen.

Din Pylremor

Susanne Miller

 
Anton - Dansk Agility Champion
 
Anton til agility
 
En stolt vinder
 
Anton og hendes lillesøster Kicki på Brøndby Strand
 
Anton på Bornholm 2007
 
Anton - en kold vinterdag